"Θέλω να σε αποχαιρετήσω"

στις

Πώς γίνεται να θέλεις να αποχαιρετήσεις κάποιον, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται καν που φεύγεις; Κι όμως γίνεται…

Όλα ξεκινάνε με το γνωστό μήνυμα…
5 4 3 2 1 action:
-Θέλεις απόψε; 
-Θέλω να σε αποχαιρετήσω.
-Άνοιξε.

Ανοίγεις την πόρτα και μπαίνει. Νιώθεις έναν ηλεκτρισμό σαν την πρώτη φορά και ξεχνάς τα ενδιάμεσα! Αυτά τα ενδιάμεσα που σε έκαναν να κλαις ώρες ατελείωτες στην τουαλέτα,μην τυχόν και σε ακούσει ο γείτονας. Αυτά τα ενδιάμεσα που χαρακτηρίζουν έναν άντρα «κακό άντρα» που δε θα ταίριαζε ποτέ στον όμορφο κόσμο που ακόμα προσπαθείς να βλέπεις και να ζεις μέσα σε αυτόν. Τα ξεχνάς λοιπόν και παραδίνεσαι, επιλέγεις να δώσεις δειλά κάτι τελευταίο πριν φύγεις και λες ίσως καταλάβει.

Και έχει καταλάβει…πως είσαι μια καλή κοπέλα και θα ‘θελε κάποια στιγμή να βρει μια κοπέλα σαν και εσένα (what?) και πολλά άλλα που προσπαθούν να αποδείξουν πως «δεν είμαι κακός, δεν ήθελα να σε πληγώσω».

Κάθεσαι ακούς την κασέτα και από τις δύο πλευρές…ναρκωμένη από την επιθυμία πως όλα αυτά που ακούς ,αρχικά βγάζουν νόημα και έπειτα πως είναι αλήθεια..τον αφήνεις να φύγει και με την ίδια μαστούρα περιμένεις να γυρίσει να σε κοιτάξει φεύγοντας… και τελικά, το δάκρυ σου γίνεται κουβάς με παγωμένο νερό που πέφτει ορμητικά πάνω σου.Ειπώθηκε η κασέτα, μαστούρωσες κουτορνίθι, έφυγε κύριος με μια συνείδηση καθαρή να συνεχίσει την πορεία του και εσύ έφυγες και ακόμα εκεί είσαι… αρκετά δε νομίζεις; Έλα φώναξέ το δυνατά: Θέλω να σε αποχαιρετήσω και μαζί με εσένα θέλω να αποχαιρετήσω τους φόβους και τις ανασφάλειές μου, που σε κάλεσαν κοντά μου εξαρχής…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s