Λεμόνι και σόδα, πιο δραστικό από τη χημειοθεραπεία (;)

στις
Kι όμως… το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό κι αυτό γιατί οι ισχυρές ιδιότητες του λεμονιού συγκρούονται με τα συμφέροντα κάποιων παγκόσμιων οργανώσεων.
Λεμόνι και σόδα, ο συνδυασμός που σώζει ζωές!
Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων.
Τα λεμόνια έχουν τη δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα, ο χυμός του λεμονιού γίνεται ακόμη πιο ισχυρός.
Το λεμόνι έχει επίσης ισχυρή αντιμικροβιακή επίδραση στην αγωγή βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων. Είναι επίσης αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παράσιτων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση. Το λεμόνι είναι ευεργετικό και στο νευρικό σύστημα, όπως επίσης και ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό, ικανό να μειώσει το στρες και να κατευνάσει τις νευρικές κρίσεις.
Μάλιστα, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται ότι 20 εργαστηριακά πειράματα, που διεξάγονται από το 1970 μέχρι πρόσφατα, απέδειξαν ότι:
– Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου.
– Αποτρέπει τη μετάσταση των καρκινικών κυττάρων και είναι 1.000 φορές ισχυρότερο από φάρμακα όπως αδριαμυκίνη, χημειοθεραπεία και ναρκωτικά προϊόντα.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι ο συνδυασμός του εκχυλίσματος λεμονιού και της μαγειρικής σόδας καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα(μόνο), χωρίς να βλάπτει τα υγιή κύτταρα και τους ιστούς.
Τα πειράματα έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο θα πρέπει να πίνουν χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.
Τα βιολογικά λεμόνια είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα.
Πηγές: healthyfoodhouse.com womanspace
* Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας η την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s