Κορονοπαράνοια

στις

Γράφει η Εύα Γκέγκα

Εδώ διαμέρισμα Εύας Γκέγκα! Εδώ διαμέρισμα Εύας Γκέγκα. Σας μιλά ο ιντερνετικός σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων εργαζομένων απ ‘το σπίτι , των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων..

Αδιαμφισβήτητα αποτελώ ένα τραγικό παράδειγμα – προς μίμηση ή αποφυγή το αφήνω ασχολίαστο – ενός ανθρώπου που απομονώθηκε πλήρως!

Μετ’ ευθύνης δηλώνω ότι έχω απόλυτη πιστή στον οργανισμό μου.  Έχω να αρρωστήσω 5-6 χρόνια και πιστεύω απόλυτα ότι ακόμη και αν κολλήσω , δεν θα πάθω τίποτα. Πιθανόν να μην πάρω καν χαμπάρι … (εκ του κακό σκυλί… συμπληρώνετε μόνοι σας J ) Αλλά..  δεν είμαι εγώ το θέμα..

0-02-0a-9968031d37ae467729d85040c4d1af8c190e2a0c9271096a2e9547a597834c40_full.jpg

Όση μοναχικότητα (όχι μοναξιά) και αν βιώνω τις τελευταίες μέρες, και μάλιστα, για παραπάνω από έναν (ειδικούς)  λόγους (ομολογώ ότι κάποια πράγματα θα μπορούσα να τα έχω αποφύγει, αλλά Σκορπιός γαρ δεν συγκρατήθηκα, οπότε… καλά να πάθω! ) , δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω μέσα σε όλο αυτό χάος ότι επαναπροσδιορίζω πραγματάκια και μ ’αρέσει λιγάκι..

  1. Όσο και να θέλω να τους σκοτώσω ορισμένες φορές , η οικογένεια μου είναι ότι πιο σημαντικό έχω. Είναι πάνω και από μένα. Αξίζουν τα πάντα. Και όσο περνάει από το χέρι μου θα έχουν την προστασία που αξίζουν. Εγώ θα επιβιώσω όπως πάντα, γιατί απλά μπορώ (άκουγα από πολύ μικρή πολύ Gloria Gaynor- δεν το ελέγχω!)  Πρώτη φορά στην ιστορία όμως , η επιβίωση τους εξαρτάται και από μένα και την υπευθυνότητα μου. Και θα έτσι γίνει! Γιατί το λέω εγώ! Πίσω και σας έφαγα! J
  2. Ήξερα ότι η βλακεία των ανθρώπων δεν έχει όρια. Αλλά τελικά ούτε ο εγωισμός, ανευθυνότητα και η αλαζονεία έχουν. Με τις εικόνες της παραλίας Θεσσαλονίκης , που έπρεπε να γίνει επιστράτευση της δημοτικής αστυνομίας και της ομάδας ΔΙΑΣ για να αδειάσει, δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι : WHAT THE FUCK GYUS? Τόσο δύσκολο σας είναι να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας ή την οικογένεια σας ρε παιδιά; Δεν είναι κακοί άνθρωποι. Γνωρίστε τους! Εκτός αν τελικά δεν σας αρέσουν και τόσο … οπότε…  κάτι κάνατε λάθος μάλλον…. Ουπς!
  3. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι φτιαγμένοι για να νοιάζονται, να συμπονούν , να καταλαβαίνουν, να αναλαμβάνουν ευθύνες , να σέβονται, να προστατεύουν και να τιμούν τους ανθρώπους τους και τον συνάνθρωπο τους. Και υπάρχουν και άνθρωποι που το μόνο μέλημα τους είναι η βολή και η καλοπέραση τους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο όνομα αυτών, να θυσιάζουν σημαντικά πράγματα και να κάνουν κακό στους άλλους, με πολλούς τρόπους, για πολλούς λόγους, που κατά την γνώμη μου είναι άξιοι συνεδρίας σε ψυχολόγο! Δεν είναι ταμπού παιδιά! Δεν θα γίνουν κλέφτες και οι ψυχολόγοι! Δείτε το! Για εμάς πάλι που τις έχουμε κάνει τις συνεδρίες μας… είναι μια καλή ευκαιρία να τους αναγνωρίσουμε και να τους κρατήσουμε μακριά μας.

Και φυσικά…. Υπάρχουν άνθρωποιοιιιι που ζουνννν μονάχοιιιι .. J- Πες τα ρε Βικάρα!

0-02-0a-242e500261eefdefbdd554014a4c4c1621ad86948d800b5f7d0c14f07f28a1f8_full.jpg

  1. Ο κορονοϊός , καλώς ή κακώς , ήρθε σε μια εποχή που η τεχνολογία κάνει θαύματα! Αφενός μας τον έβαλε στο σπίτι μας, μας πανικόβαλε και μας τρέλανε με όλα τα ΜΜΕ. Οκ! Αλλά επίσης, είναι τόσα πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε από απόσταση : Τηλέφωνα, Viber, Skype , facebook , YouTube, YouPorn (no judgment here παιδιά! Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις) κοκ. Είναι στην διάθεση μας για να δουλέψουμε, να επικοινωνήσουμε, να ενημερωθούμε, να διασκεδάσουμε και γιατί όχι! Να έρθουμε και πιο κοντά! Γιατί οι αποστάσεις είναι σχετικές. Το μοιράζεσθαι, η οικειότητα και η συντροφικότητα, είναι συναισθήματα, δεν είναι μεγέθη , μετρήσιμα σε χιλιόμετρα.

Αααα.. και επίσης… Τα μυαλά, όπως και τα αερόστατα δουλεύουν καλύτερα ανοιχτά , όπως θυμάμαι είχε πει και η σοφή Μαρίνα Κουντουράτου κάποτε… Ανοίξτε τα λοιπόν! Είναι μια καλή στιγμή!

  1. Το χιούμορ , η συμπόνια , η δημιουργικότητα, η ψυχραιμία , η υπευθυνότητα, η ευγένεια , η εργατικότητα , η εντιμότητα , η ακεραιότητα, το θάρρος, η συνέπεια και η εκτίμηση προς τους ανθρώπους είναι χαρακτηριστικά προσωπικότητας! Δεν εξαρτώνται από τις συνθήκες. Αν αφήνουμε τις συνθήκες να διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας, τότε ο κορονοϊός είναι το λιγότερο μας πρόβλημα…

Είμαστε όλοι μαζί σε ένα καράβι που ταλανίζεται από μια καταιγίδα!

0-02-0a-111ffcee354ee673c2f44891d96d098a55a68c087c049c6e8c8a1c38d8c2d70e_full.jpg

Τώρα , αν θέλεις να είσαι αυτός που τραγουδάει ανέμελος στο κατάστρωμα, μην έχοντας συναίσθηση της κατάστασης,   αυτός που με τον πανικό του κάνει κακό στους άλλους ή αυτός που στέκεται ψύχραιμος αποφασίζοντας ποιος μπορεί και ποιος θέλει να είναι , κάνοντας το καλύτερο που μπορεί για τον εαυτό και για τους συνταξιδιώτες του είναι ΕΠΙΛΟΓΗ σου φίλε μου! Make it wise!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς αδέρφια!!!!

Καλή καραντίνα!

0-02-0a-e89dfc119b7167c4ac9a26b02d67b826198b1b20f7848cb7703b7fab7bc680b7_full.jpg

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s