ΧΑΡΟΥΠΟΨΩΜΑ… ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2ο…

στις
Γράφει  η Κίτρινη Θύελλα
Την επαναλειτουργία της ΕΡΤ μέχρι την ίδρυση του νέου φορέα, αποφάσισε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) Κ. Μενουδάκος, ο οποίος αποφάνθηκε επί της αίτησης για έκδοση προσωρινής διαταγής που είχε εκδώσει η ΠΟΣΠΕΡΤ. Έτσι, ο πρόεδρος του ΣτΕ κάνει δεκτή την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ ανάβοντας το «πράσινο φως» για την προσωρινή επαναλειτουργία της κρατικής τηλεόρασης.Αυτά λέει το ρεπορτάζ… Τί κρύβεται όμως πίσω από όλα αυτά; Ή μας αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας;

Αν διαβάσει κάποιος επακριβώς την απόφαση του ΣτΕ και τη μετέπειτα διευκρίνιση θα καταλάβει πολλά… Κι όποιος πανηγυρίσει για… νίκη του λαού, τότε ή δεν ξέρει γράμματα, ή δεν καταλαβαίνει. Επανέρχεται μεν το σήμα, μα ανάψανε πράσινο σε όλα τα άλλα που προωθεί η κυβέρνηση (απολύσεις, εκκαθάριση, μετατροπή φορέα, κλπ). Ακούω δημοσιογράφους να μιλάνε για νίκη της κοινωνίας και απορώ αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαβάσανε με προσοχή την απόφαση του ΣτΕ….
Γι’ αυτό δεν γίνεται τίποτε στη χώρα γιατί δεν ξέρουμε το πολίτευμα. Το ΣτΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να κάνει τίποτε. Γνωμοδότηση κάνει για την συνταγματική και νομική πλευρά του θέματος. Για παράδειγμα το ΣτΕ έχει ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ 5 φορές να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ αλλά αυτή συνεχίζεται! Κολλάει παροδικά γιατί όσοι αντιτίθενται έχουν προσφύγει στην Ε.Ε. αλλιώς θα την είχαν γραμμένη μετά συγχωρήσεως κανονικά την απόφαση όπως εδώ και 220 χρόνια που το έργο γίνεται!
υ.γ: Περαστικά στους βολεμένους. Μέχρι το Σεπτέμβριο έχετε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s