Πανελλήνιο Τουρνουά Γρίφων Λογικής

στις
Η Ελληνική MENSA εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Puzzle (World Puzzle Federation), αρμόδια για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας γρίφων και sudoku, μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις του 2012, διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη Πανελλήνιο Τουρνουά Γρίφων Λογικής (logic puzzles), το πρώτο για το 2013.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, ώρα 17:30 με 19:30 μμ στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, Εγνατία 156 και το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί υλικό με γρίφους και θα δοθούν και τιμητικές διακρίσεις στους νικητές.
Στην Ελλάδα, ο πιο διαδεδομένος γρίφος λογικής είναι το sudoku και ίσως να ακούγονται γνώριμα το kakuro, τα εικονόσταυρα ή το mastermind. Στην πραγματικότητα όμως, υπάρχουν δεκάδες ακόμη διαφορετικά, ενδιαφέροντα είδη γρίφων τα οποία περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.
Τα τουρνουά γρίφων λογικής έχουν ακριβώς αυτόν τον στόχο, να κάνουν δηλαδή γνωστούς τους γρίφους στο ελληνικό κοινό και να αναδείξουν ταλέντα που θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Οι παίκτες με την καλύτερη επίδοση σε αυτό και στο επόμενο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, θα σχηματίσουν την εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γρίφων στο Πεκίνο, τον Οκτώβριο 2013.
Εφοδιαστείτε με μολύβι και σβήστρα και ελάτε να παίξετε παιχνίδια για μεγάλα και …έξυπνα παιδιά.
Συντονισμός: Καλαϊτζίδου Βάσω, προπονήτρια εθνικής ομάδας Γρίφων & Sudoku. Λεπτομέρειες και updates στο facebook group: Τουρνουά Γρίφων Θεσσαλονίκης https://www.facebook.com/groups/587297534616440/members/
 Επικοινωνία: vasso345@hotmail.com τηλ. 6986700146 (Καλαϊτζίδου Βάσω)

Οργάνωση: http://www.mensa.org.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s